Dacă te gândești la ceva „altfel” pentru brand-ul tău, te putem sprijini cu realizarea și mediatizarea oricărui tip de campanie/ proiect.

Acestea sunt dezvoltate pe concepte extrem de versatile, ușor de adaptat și completat pentru fiecare brand în parte și combină expunerea media pe mai multe canale.

Unul dintre exemplele elocvente în acest sens îl constituie emisiunea „Interviurile Brașov.net – De vorbă despre tine”. Realizat pentru site-ul de știri brasov.net, proiectul a debutat în martie 2021 și a implicat două difuzări pe lună, de aproximativ 20 minute, timp de un an și jumătate.

Jurnaliștii platformei și-au dorit ca, prin intermediul acestei emisiuni, să aducă un suflu nou pe piața media din Brașov, principala caracteristică fiind tiparul apolitic și susținerea 100% din fonduri proprii (reclamă).

În doar câteva luni, proiectul a reușit să ajungă la peste 100k de vizualizări doar pe pagina de facebook a clientului (exceptând redistribuirile și canalele adiacente – site, YouTube, TikTok).

Așadar, fie că vorbim despre o campanie de responsabilitate socială, una de brand awarness, fidelizare a publicului sau chiar axată pe vânzări, te putem ajuta să o realizezi și să o scoți în evidență prin metode speciale de promovare.

Contactează-ne și hai să stabilim împreună proiectul tău special!