Oricât de atractiv din punct de vedere vizual ar fi un site și oricât de frumos ar fi scris un text, dacă ele nu sunt optimizate astfel încât să fie găsite de potențialii tăi clienți, atunci orice efort va fi fost în zadar.

Vorbim despre Search Engine Optimization (SEO), acel mecanism prin care site-urile și articolele publicate pe internet apar pe primele poziții în rezultatele căutărilor. Este necesar ca SEO să fie făcută atât on-page, prin modul în care este redactat textul, dar și off-page (setări de programare). Având în vedere că algoritmii sunt în continuă schimbare, este nevoie de cercetare amănunțită și update-uri constante, pentru a obține rezultate optime.

Astfel, la Professional Advertising recalibrăm constant strategia SEO, pentru a asigura vizibilitatea necesară afacerii tale. Venim cu soluții profitabile atât pe termen lung, cât și adaptate unei creșteri rapide a eficienței business-urilor cu vechime în online.

Fiind o agenție full service, ne asigurăm că strategia SEO pe care o abordăm este strâns legată de promovarea online pe care o implementăm pentru afacerea ta (folosim aceleași cuvinte cheie, pentru un plus de eficiență).

În plus, pentru link building de calitate, lucrăm cu trusturi de presă recunoscute la nivel național și local (ProTv, Antena1, Digi), ținând în permanență cont de aria de acțiune a fiecărui business.

Dacă vrei să afli ce vizibilitate au site-ul și afacerea ta în mediul online, contactează-ne. Vom căuta împreună acele soluții potrivite business-ului tău și adaptate, în același timp, unui mediu în continuă schimbare.

Hai să discutăm despre cum putem să te ajutăm!