Deși online-ul a prins un avânt considerabil în ultimii ani, televiziunea rămâne în continuare unul dintre principalele canale de comunicare cu publicul țintă. Iar eficiența reclamelor difuzate pe TV este cu atât mai recunoscută cu cât posturile și-au diversificat oferta, multe fiind ele însele create pentru anumite tipuri de public, bine definite (nișate).

Atenție însă: oricât ar părea de atractiv din punct de vedere marketing, un spot TV nu este recomandat în orice situație – indiferent de mesajul pe care vrei să îl transmiți și rezultatul pe care vrei să îl obții.

Așadar, fie că:

  • ai deja spot-ul, un buget alocat pentru difuzare, știi cui te adresezi (publicul țintă), pentru cât timp și ce zonă vrei să acoperi (național, regional sau local)

sau

  • te gândești să creezi un spot video pentru business-ul tău pe care să îl difuzezi la TV, dar nu știi de unde să începi

atunci contactează-ne. Vom găsi împreună cea mai potrivită variantă pentru tine și te sprijinim în luarea unor decizii care să-ți aducă rezultate.

PRO TV & ANTENA 1& KANAL D & ROMANIA TV & ANTENA 3 & DIGI24 & HISTORY & NATIONAL GEOGRAPHIC & EUROSPORT sunt doar câteva dintre posturile tv pe care am derulat campanii publicitare.

Tu pe care dintre ele ai vrea să-ți vezi spot-ul publicitar?