Campanii și proiecte online, redactare și publicare materiale

Cercetăm, descoperim, implementăm și, cel mai important, recalibrăm constant fiecare obiectiv de comunicare pentru ca, în cele din urmă, să oferim cele mai performante servicii de promovare online.

Și, pentru ca puzzle-ul să fie complet, concepem textele potrivite fiecărui tip de campanie pe care vrei să o desfășori, fie că vorbim de vânzări sau brand awarness.  Astfel, poți opta pentru servicii de copy și content writing special concepute pentru:

  • reclame radio, tv, online etc.
  • comunicate de presă;
  • advertoriale;
  • texte site;
  • postări de blog;
  • newsletters;
  • cataloage de prezentare;
  • mesaje personalizate pentru răspunsuri automate (mailuri, mesaje Facebook etc.)

atât în limba română, cât și în engleză. În plus, textele de online marketing respectă regulile de redactare și optimizare SEO.

Așadar, te sprijinim în alegerea corectă a tipului de informație care trebuie transmisă publicului, concepem pachete adecvate de promovare adaptate nevoilor afacerii tale și ne asigurăm că acestea ajung apoi la publicul țintă.

Dacă și tu:
– simți nevoia să-ți duci afacerea la următorul nivel și nu știi cum să faci, încotro să o iei;
– ai un business care nu merge în direcția către care sperai și cauți acel colac de salvare care să-ți pună pe linia de plutire imaginea și, implicit, afacerea;
– afacerea ta este în creștere, dar ai rămas în pană de idei și nu mai știi cum să ții pasul cu piața aflată în continuă schimbare și evoluție,
atunci ești exact unde trebuie.  Cu o experiență de ani buni în relații publice, comunicare, marketing și publicitate, putem fi acei oameni care să te ajute să te (re)pui pe drumul spre succes.

Produse și servicii oferă toată lumea. Clienții tăi au nevoie în plus de informații, educație, principii și valori. Ei vor să te cunoască. Sunt curioși să-ți afle povestea, să afle ce știi să faci și, mai ales, cum poți să-i ajuți. Iar pentru asta, tot ceea ce ai de făcut este să ne contactezi